|
Fórum komunity Thief CZSK Česko-Slovenská komunita hráčov série Thief
|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
PPoe Regular Taffer

Založený: 19 november 2007 Príspevky: 271 Bydlisko: The City-Smržovka
|
Zaslal: Ut apríl 13, 2010 9:38 pm Predmet: Dark Radiant: Návod v češtině |
|
|
S povolenim autora (Fidcal) jsem zacal prekladat navod na Dark Radiant, editor do Dark Modu. Podle toho co jsem zatim zkousel je to pomerne jednoduchej editor, takze se nebojte taky nejakou misi vyrobit. Doufam ze vam v tom pomuze i muj preklad.
| citácia: | PPoe:
Hi,
I'm translating your A-Z beginner full guide to czech language. Can you give me the permission to post it somewhere on the internet for others czech (potencional) mappers?
Thank you. PPoe
Fidcal:
Yes, absolutely. Feel free to copy it and share it in any language. Thanks.
Fidcal |
Prvni dve casti navodu:
1.cast
2.cast
Muj pravopis za moc nestoji, tak prosim tolerujte chyby, ktery tam urcite, i pres snahu je vsechny odhalit, jsou. Dalsi problem je s prekladem pojmu (grid=mrizka, lmb=leve mysitko a pod..). U par vyrazu to zni vylozene blbe, ale vzdycky jsem se snazil je prekladat tak, aby byly srozumitelny pro vsechny.
Treti prave prekladam, ale nebude to brzo, mam ted hodne prace do skoly..
Doufam ze to nekoho zaujme a budeme mit dals FM ktera pochazi z ceskych luhu a haju=) _________________ Potichu se plížil nocí,
měsíční svit byl jeho nepřítel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stanley Regular Taffer

Založený: 26 január 2007 Príspevky: 454 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Ut apríl 20, 2010 5:46 pm Predmet: |
|
|
Díky, dobrá práce.
Už se těším, až skončí povinnosti a vrhnu se na pokusy.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v1.06) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment. Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
|