|
Fórum komunity Thief CZSK Česko-Slovenská komunita hráčov série Thief
|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Aspirin Master Taffer

Založený: 07 apríl 2005 Príspevky: 3591 Bydlisko: Bonehoard
|
Zaslal: Št júl 01, 2010 2:27 pm Predmet: Penumbra Anthology ve Score 197 |
|
|
Vysla cela serie Penumbra v aktualnim SCORE c 197 !!!
Bohuzel mi prvni hra pri spousteni pada po zmizeni loga... _________________ Mate radi zombiky z Thiefa ? Tak jich par muzete zlikvidovat tady: http://www.popcap.com/games/pvz |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rogue Keeper Master Taffer

Založený: 24 máj 2004 Príspevky: 1497 Bydlisko: Shalebridge Cradle
|
Zaslal: Pi júl 02, 2010 11:37 am Predmet: |
|
|
Penumbru mam uz dlhsie z inych zdrojov, skvela trilogia, aj ked kazdy diel ma dost odlisnu chut, hlavne Requiem, v ktorom sa riesia iba puzzly a hlbsiu filozofiu a nie su tam ziadni nepriatelia, ale napriek tomu to ma celkom slusnu atmosferu.
Speaking of which, mozno by som si ju mal dakedy este druhy krat prebehnut. _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Norbik Master Taffer

Založený: 23 október 2004 Príspevky: 1422 Bydlisko: Znojmo, Great South Moravia
|
Zaslal: St júl 07, 2010 10:02 am Predmet: |
|
|
| Rogue Keeper napísal: | Penumbru mam uz dlhsie z inych zdrojov, skvela trilogia, aj ked kazdy diel ma dost odlisnu chut, hlavne Requiem, v ktorom sa riesia iba puzzly a hlbsiu filozofiu a nie su tam ziadni nepriatelia, ale napriek tomu to ma celkom slusnu atmosferu.
Speaking of which, mozno by som si ju mal dakedy este druhy krat prebehnut. |
jelikož se mi na penumbře líbila především ta hutná atmosféra a skvělý příběh, bylo pro mě requiem zklamání _________________ www.thief.cz |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rogue Keeper Master Taffer

Založený: 24 máj 2004 Príspevky: 1497 Bydlisko: Shalebridge Cradle
|
Zaslal: Po júl 19, 2010 8:42 am Predmet: |
|
|
Pokial som sa dozvedel spravne, Requiem sa uz robilo pod casovym/financnym tlakom, takze preto je asi aj kratsie...
Vacsina deja sa odohrava v mysli hlavneho hrdinu, s ktorou si pohravaju mimozemstania, ja som to chapal ako akesi transcendentne nadpozemske zavrsenie trilogie, v ktorom uz hrdina iba vo vlastnej hlave bojuje s neznamou intelektualnou silou a pritom sa musi vyrovnavat s vlastnou osamelostou... . Ked som to hral, uplne sa na mna preniesol bezvychodiskovy pocit opustenosti hrdinu, ktory sa na pokraji civilizacie dostal na pokraj svojho dusevneho zdravia a je pokusnym kralikom v rukach niecoho nepochopitelneho... a inak ako jeho smrtou sa to uz ani nemoze skoncit. Najfilozofickejsi a na premyslanie najnarocnejsi diel (tiez kvoli tym puzzlom).
Podobne dobry survival horor je Call of Cthulhu - dark corners of the earth. _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v1.06) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment. Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
|