|
Fórum komunity Thief CZSK Česko-Slovenská komunita hráčov série Thief
|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Stanley Regular Taffer

Založený: 26 január 2007 Príspevky: 454 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: So júl 24, 2010 2:34 pm Predmet: TDM FM: The Glenham Tower |
|
|
"A bookstore owner named Victor De Grenefeld hires you to get a rare old book from a derelict old tower."
Menší mise, doporučuju, když jsem jí včera v noci hrál, málem sem se p***** strachy.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PPoe Regular Taffer

Založený: 19 november 2007 Príspevky: 271 Bydlisko: The City-Smržovka
|
Zaslal: Ne júl 25, 2010 11:47 am Predmet: |
|
|
Taky jsem to vcera prochazel, dokonala mise, na atmosferu urcite zatim nejlepsi TDM FM.
SPOILER!
Trochu me prekvapili zavrene dvere na vrsku veze, kdyz jsem se vracel s orbem, musim to dneska vzit vnitrkem. _________________ Potichu se plížil nocí,
měsíční svit byl jeho nepřítel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v1.06) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment. Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
|